Amazon Prime Luft Drönare att Börja Leverera Paket i ‘Månader’, som Företaget Säger

0
20

Amazon sade på onsdagen att det räknar med att börja storskaliga leveranser av drone under de kommande månaderna som det presenterade sin senaste design för sin “Prime Luft” flotta.

Jeff Wilke, chef för Amazons konsumenten verksamhet, berättade företagets Machine Learning, Automation, Robotik och Utrymme konferens i Las Vegas som drönare skulle spela en roll i trappar upp sina ansträngningar för att förkorta leveranstiderna för många artiklar att bara en dag för Amazon Prime medlemmar.

“Vi har varit hårt arbete att bygga helt elektrisk drönare som kan flyga upp till 15 km (25 kilometer) och leverera paket under fem pounds (2.3 kg) till kunder på mindre än 30 minuter,” Wilke sade i ett blogginlägg.

“Och, med hjälp av vår värld-klass utveckling och leverans nätverk, förväntar vi oss att skala Prime Luften både snabbt och effektivt, leverera paket via drone till kunder inom några månader.”

Amazon erbjuds inga detaljer om var och när drone leveranser skulle vara i drift.

Bolaget genomförde sitt första test av drone leveranser under 2016 i Storbritannien. På den tiden, det sade AMERIKANSKA regler har gjort det svårare att använda drönare för leverans i Usa.

Wilke sade på onsdagen att Amazon har investerat för att göra sin leverans drönare säkrare och mer effektiv.

“Det kan göra vertikal starter och landningar — som en helikopter,” sade han. “Och det är en effektiv och aerodynamiska – som ett flygplan. Det är också lätt övergångar mellan dessa två lägen, från vertikalt läge till flygplansläge, och tillbaka till lodrätt läge.”

Den nya drönare är också utformad för att vara stabil även i byig vind villkor, Wilke läggas till.

“Vi vet att kunderna kommer bara att kännas bekväm att ta emot drone leveranser om de vet att systemet är otroligt säker,” sade han.

“Så vi håller på att bygga en drönare som är inte bara säkert, men oberoende säkert, med hjälp av den senaste artificiell intelligens teknik.”

Amazon sa tidigare i år att det skulle snabba upp sin gratis leverans för sin Prime abonnenter, för närvarande två dagar för de flesta objekt, till exempel en enskild dag, med kunder i Nordamerika den första att dra nytta av.

Det sa att det skulle tillbringa några $800 miljoner euro (ungefär Rs. 5,600 crores) i det nuvarande kvartalet i arbetet med att förkorta leveranstiderna. Det är också anställa fler förare och att erbjuda de anställda en möjlighet att starta sin egen leverans företag med ett bidrag från Amazon.