Google Maps Rulla Ut På Skärmen Hastighetsmätare i Körning Navigering till Vissa Regioner

0
22

Google Maps har successivt förbättrat sin kapacitet till den punkt där det nu anses av många vara den bästa kartor och navigering service finns tillgänglig. Installeras som standard på de flesta Android-smartphones, Google Maps fick ett stort uppsving med Googles förvärv av Waze, en liknande GPS-navigering programvara, 2013. Tjänsten har nu enligt uppgift lagt till en populär Waze-funktionen – på-tv med hastighetsmätare. Funktionen sägs vara rullande ut som en server-side uppdatering i olika regioner, och långsamt kommer att göra det för att alla som använder Google Maps.

Enligt en rapport från Android Polisen, på skärmen hastighetsmätare funktionen är nu rullar ut successivt på olika marknader. Vissa användare i olika regioner, däribland USA, STORBRITANNIEN och delar av Europa, Sydamerika och Asien ser det har. Medan vi har inte kunnat bekräfta det ännu, det är troligt att detta är en långsam server-side rulla ut och hastighetsmätaren funktion kommer att vara tillgänglig för alla snart.

För att aktivera funktionen (om det finns), kan användare tryck på meny-knappen i Google Maps-appen och knacka sedan på Inställningar > Navigering Inställningar, bläddra sedan ner till körning alternativ och aktivera den Hastighetsmätare inställningen om den är synlig. Om du inte kan se detta alternativ ännu, det betyder att funktionen har ännu inte rullas ut för din enhet. Om du kan aktivera det, du kommer då att se hastighetsmätaren på skärmen när du navigerar i Google Maps.

Appen kan också varna dig om du överskrider hastighetsbegränsningen var du kör, förutom att låta användarna rapportera faror på vägen, olyckor, och hastighetskontroller på väg. Google Maps också nyligen rullat ut den särskilda pendeltåg funktioner för användare i Indien, inklusive realtid bussresor information och live-train status.