Google Maps Rulle Ut På Skjermen Speedometer i kjørenavigering til Noen Regioner

0
23

Google Maps har gradvis forbedret sine evner til det punktet hvor det er nå ansett av mange for å være den beste kart og navigasjon tjeneste som er tilgjengelig. Installert som standard på de fleste Android-smarttelefoner, Google Maps fikk et stort løft med Googles oppkjøp av Waze, en lignende GPS-navigasjon programvare, i 2013. Tjenesten har nå angivelig lagt til et populært Waze funksjon – på skjermen speedometer. Funksjonen er sa å bli rullet ut som en server-side update i ulike regioner, og vil sakte gjøre det til alle Google-Maps-brukere.

Ifølge en rapport fra Android Politiet, på skjermen speedometer-funksjonen er nå rullet ut gradvis i ulike markeder. Noen brukere i ulike regioner, inkludert USA, STORBRITANNIA, og deler av Europa, Sør-Amerika og Asia ser den funksjonen. Mens vi har ikke vært i stand til å bekrefte det ennå, er det sannsynlig at dette er en treg server-side rulle ut og speedometer funksjonen vil være tilgjengelig for alle snart.

For å aktivere funksjonen (hvis tilgjengelig), kan brukere trykk på menu-knappen inne i Google Maps-appen, og deretter ta hurtig på Innstillinger > Navigasjon Innstillinger, og deretter blar du ned til kjøring valg og aktivere Speedometer innstillingen hvis synlig. Hvis du ikke ser dette alternativet likevel, det betyr at funksjonen er ennå ikke lagt ut for enheten. Hvis du kan aktivere det, du vil da se de speedometer på skjermen mens du navigerer i Google Maps.

Appen kan også varsle deg hvis du overstiger fartsgrensen, uansett hvor du kjører, i tillegg til å la brukere rapporterer veien farer, ulykker og hastighet feller underveis. Google Maps har også nylig rullet ut spesielle pendler funksjoner for brukere i India, inkludert sanntid buss reiser informasjon og live tog status.