LG W-Serien Telefon Retad på Amazon Indien, Sport Trippel Bakre Kameror, Lutning Bakåt Finish

0
24

LG har börjat reta lanseringen av en W-serien smartphone i Indien, i ett uppenbart försök att bekämpa de tycker om Samsung och Xiaomi. Samtidigt som det sydkoreanska företaget är ännu att göra ett formellt tillkännagivande, en av de första LG W-serie telefoner har blivit retad på Amazon.i. Den nya LG telefon påstås att erbjuda en trippel bakre kamera inställningar och kommer i tre olika färger. Smartphone verkar också ha en lutning yta på baksidan för att locka kunder att plocka upp nya Redmi Not eller Samsung Galaxy M-serien modell. Dessutom, den särskilda microsite på Amazon.i svartabörshajar som den nya LG W-serien telefonen kommer att komma med en “pocket-värdig prislappen.

Den microsite på Amazon.i ger en inblick i den kommande LG W-serien smartphone. Det bekräftar att telefonen sport en AI-aktiverade trippel bakre kamera inställningar som stöder funktioner som Vidvinkel Skott, svagt Ljus, samt en dedikerad Stående läge. Triple bakre kamera installationen är också retad för att erbjuda en bokeh-effekt och har vidvinkel-bild kapacitet. Dessutom har telefonen verkar ha en bak-monterad fingeravtrycksläsare.

LG telefonen skulle också ha tre olika färger, tillsammans med en gradient finish tillbaka, som per den microsite. Ytterligare telefonen verkar ha en display notch som kan anpassas och dolda helt med hjälp av en programvara-centrerad funktionen.

LG W-serien telefonen kommer att debutera med en anpassningsbar notch

 

Amazon listar inte ange lanseringsdatum eller pris på den nya LG W-serien telefon. Men, det tyder på att den nya modellen skulle komma med en konkurrenskraftig prislapp att ta på konkurrensen. Framför allt, LG hittills har inte lanserat en W-serien telefon globalt, så att Indien kan se den globala avtäckningen – det kan möjligen vara en omgjord version av annan LG smartphone dock.

LG har inte varit aktiv i den Indiska smartphone marknaden för en viss tid. Den sista telefonen som det sydkoreanska företaget kom till landet är V40 ThinQ att sport fem kameror och en 6.4-tums OLED-skärm. Men företaget är nu tydligen inställd på att ta nya modeller under W-serien för att konkurrera mot företag som Samsung och Xiaomi att ta itu med den prisvärd smartphone marknadssegment med sina senaste modeller.

Affiliate-länkar som kan genereras automatiskt – se vår etik uttalande för mer information.