Netflix Tester Instagram-Lignende ‘Extras’ Rullbar beiter på Android, iOS

0
24

Netflix er å teste en ny “Tilbehør” – fanen i sin mobile app på Android og iOS, som har en Instagram-som rullbar fôr av sin opprinnelige serien og filmene. Det består av enten bilde gallerier som kan dras gjennom horisontalt, eller videoer som spilles av automatisk, minus lyd. At design skiller det fra resten av Netflix-appen, som tar vanlig karusellen tilnærming sett på alle andre plattformer. Hvis du er en del av testen, vil du se den nye “Tilbehør” – fanen i bunnen og midten av Netflix-appen, som beskrevet nedenfor. Når du blar gjennom, vil du ha muligheten til å dykke inn i showet, kan du angi en påminnelse for utgivelsen, kan du legge den til dine watchlist, eller dele det med andre.

Utvalg var den første til å rapportere om den nye utviklingen, og Netflix bekreftet testen til det AMERIKANSKE magasinet i en uttalelse: “Vi tester en mate av video tilbehør i vår mobil app for å hjelpe fans vil koble til mer dypt med titler de elsker og oppdage nye for å se. Disse testene vanligvis varierer i lengde av tid og etter område, og kan ikke bli varig.” Det er standard prosedyre for Netflix, som forplikter seg til hundrevis av A/B-tester hvert år, og bare velger å implementere et dusin — eller mindre.

Photo Credit: Nippet

  • I Black Mirror Sesong 5, Forestillinger Gjøre Opp for Mangel på Bite
  • Netflix er Alvorlige Menn Kaster Nawazuddin Siddiqui i Ledelsen
  • Alle TV-programmene Verdt å Se på Netflix, Hotstar, og Prime Video i juni

Dette er den andre store Instagram-som inspirasjon for Netflix, etter innføringen av vertikal video forhåndsvisninger sin Android-og iOS-apper i fjor, og som omsettes på Instagram Historier, selv kopiert fra Snapchat. De er tilgjengelige på forhånd på Netflix-appen. Og så tidligere i år, Netflix lagt til en ny funksjon som tillot sine medlemmer til å dele hva de var å se til Instagram Historier.