Netflix Tester Instagram-Liknande ‘Extras’ Rullbara Foder på Android -, iOS

0
32

Netflix testar en ny “Extra” – fliken i sin mobila app på Android och iOS, som har en Instagram-som bläddringsbar foder av sin ursprungliga serier och filmer. Det består av antingen fotogallerier som kan dras genom horisontellt eller videoklipp som spelas upp automatiskt, minus ljudet. Att design som skiljer den från resten av Netflix-app som tar den vanliga karusellen strategi sett på alla andra plattformar. Om du är en del av testet, du kommer att se det nya i “Extras” – fliken i det nedre mitten av Netflix-appen, som nedan. När du bläddrar igenom, har du möjlighet att dyka in i bildspelet, ställa in en påminnelse för utgivningen, och lägga till den i din bevakningslista eller dela den med andra.

Olika var den första att rapportera om den nya utvecklingen, och Netflix bekräftade test för att den AMERIKANSKA tidskriften i ett uttalande: “Vi testar en matning av video extra i vår mobil-app för att hjälpa fans ansluta mer djupt med de titlar som de älskar och upptäcka nya att titta på. Dessa tester vanligtvis varierar i längd av tid och av regionen, och får inte bli permanent.” Det är standardförfarande för Netflix, som åtar sig hundratals av A/B-tester varje år och endast väljer att genomföra en dussin — eller mindre.

Foto: Väg

  • I Black Mirror Säsong 5, Föreställningar kompensera för Brist på Bettet
  • Netflix Allvarliga Män Kastar Nawazuddin Siddiqui i Ledningen
  • Alla TV-program Värt att Titta på Netflix, Hotstar och Prime Video i juni

Detta är den andra stora Instagram-som inspiration för Netflix, efter införandet av vertikala video förhandsvisningar till sin Android-och iOS-appar förra året, som handlas på Instagram Berättelser, själv kopierat från Snapchat. De finns i förskott på Netflix-app. Och sedan tidigare detta år, Netflix har lagt till en ny funktion som tillät sina medlemmar att dela med sig av vad de såg till Instagram Berättelser.