Realme U1, Realme 1 Start Motta ColorOS 6 Beta-Oppdatering Med Android 9 Pie, Kan Android Security Patch

0
25

Realme har åpnet registreringer for ColorOS 6 beta program for Realme 1 og Realme U1 smarttelefoner. ColorOS 6 er basert på Android 9 Kaken og den nye beta-programmet vil gi en sjanse til å Realme U1 og Realme 1 brukere å prøve ut den nye oppdateringen før den er offisielt lansert for publikum. Den Kinesiske smarttelefon maker er forventet å begynne å rulle ut ColorOS 6 stabil oppdatering for to telefoner i rundt tre uker.

Ifølge et innlegg på den offisielle Realme forum, Realme teamet er på jakt etter frivillige til å teste ColorOS 6 beta for Realme U1 og Realme 1. De som er interessert enheten eiere kan gå over til et forum som skal signere opp for beta-program. Selskapet søker enheten brukere å prøve ut ColorOS 6 beta-oppdatering og gitt tilbakemelding hvis de kommer over noen bugs i programvaren. Gitt at det vil være en beta-programvare, det er ikke ideelt å installere den på en smarttelefon som du bruker som daglig driver hvis du er følelsen eventyrlystne.

Realme merk at du har installert beta programvare vil ikke tørk av telefonens data, men det er ideelt å ha en sikkerhetskopi. Som per brukeren rapporter på Realme forum forbrukere som har registrert seg for beta program er allerede mottar ColorOS 6 beta som en over-the-air (OTA) – oppdatering.

I form av endringer, ColorOS 6 beta for Realme 1 vil bringe nye varslingsikonene i statuslinjen, en ny navigasjon gest, en app skuff til ColorOS launcher, Ridning-Modus, og Kan Android Security patch. I tillegg, beta-oppdatering inneholder nye UI for varselpanelet, oppdatering UI for AI Styret, og forskjøvet standard temaet. Videre ColorOS 6 beta legger Nightscape modus, HAL3 støtte, Realme Game Center, og Realme Samfunnet app.

ColorOS 6 beta for Realme U1 vil bringe alle de funksjoner som finnes i Realme 1 ColorOS 6 beta, så vel som Realme Tema Butikken. Realme U1 oppdatering sies å være 2 GB i størrelse, mens Realme 1-oppdateringen er 2.11 GB.

Å huske, Realme 1 ble opprinnelig lansert i India i Mai i fjor med ColorOS 5.0 basert på Android 8.1 Oreo, mens Realme U1 debuterte i November i fjor med ColorOS 5.2 basert på Android 8.1 Oreo.