Cisco forbinder med IBM for å forenkle hybrid-cloud distribusjon

0
20

Cisco og IBM sa selskapene ville meld deres data-center og cloud-teknologi for å hjelpe kundenes mer enkelt og sikkert å bygge opp og støtte lokale og hybrid-cloud-programmene.

Cisco, IBM Cloud og IBM Global Technology Services (profesjonelle tjenester virksomheten av IBM) sa at de vil arbeide for å utvikle en hybrid-cloud arkitektur som melds Cisco data-senter, nettverk og analytics-plattformer med IBM ‘ s cloud-tilbud. IBM ‘ s bidrag includea en tung vekt på Kubernetes-baserte tilbud som for eksempel Cloud Foundry og Cloud Private så vel som en katalog av IBM enterprise software som Websphere og programvare med åpen kildekode som Åpen Visp, KNative, Istio og Bergen.

[ Les også: Slik planlegger du et software-definert data center network ]

Cisco sa kunder distribusjon av sin Virtuelle Programmet Sentriske Infrastruktur (ACI) – teknologi kan nå utvide nettverket stoff fra lokale til IBM Cloud. ACI er Cisco ‘ s software-definert nettverk (SDN) data-center-pakke, men det gir også selskapets Intensjon-Basert Nettverk teknologi, som gir kundene muligheten til å automatisk implementere nettverk og politiske endringer på fly og sikre data levering.

IBM sa Cisco ACI Virtuelle Pod (vPOD) programvare kan nå kjøres på IBM Cloud bare-metall-servere. “vPOD består av virtuelle pigger og blad og støtter opp til åtte tilfeller av ACI Virtual Edge. Disse elementene er ofte distribuert på VMware tjenester på IBM Cloud til å støtte hybrid bruk fra lokale miljøer til IBM Cloud,” selskapet er oppgitt.

“Gjennom et nytt forhold med IBM Global Technology Services team, kundene kan implementere Virtuell ACI på deres IBM Cloud,” Ciscos Kaustubh Das, direktør for strategi og produktutvikling skrev i en blogg om avtalen. “Virtuelle ACI er en software-only løsning som du kan distribuere hvor du har minst to servere som du kan kjøre VMware ESXi hypervisor. I fremtiden, evnen til å distribuere IBM Cloud-Pak for Programmer i et Cisco ACI miljø vil også bli støttet,” uttalte han.

IBMS prepackaged Cloud Paks inkluderer en sikret Kubernetes container og containerized IBM mellomvare designet for å la kundene raskt spinn-opp enterprise-ready containere, Store Blå sa.

I tillegg IBM sa det ville legge til støtte for sin IBM Cloud Private, som forvalter Kubernetes og andre beholdere, på Cisco HyperFlex og HyperFlex Kanten hyperconverged infrastruktur (HCI) systemer. HyperFlex er Ciscos HCI som tilbyr computing, nettverk og lagring av ressurser i et enkelt system. Pakken kan administreres via Cisco er Intersight software-as-a-service cloud management plattform som har en sentral dashbordet HyperFlex operasjoner.

IBM sa det var å legge til Hyperflex støtte til sin IBM Cloud-Pak-Programmer, så vel.

Den paks inkluderer IBM Multicloud Manager, som er en Kubernetes-basert plattform som kjører på selskapets IBM Cloud Egen plattform og lar kundene å administrere og integrere arbeidsbelastninger på skyer fra andre leverandører som for eksempel Amazon, Red Hat og Microsoft.

I hjertet av Multi-cloud Manager er en oversikt grensesnitt for å administrere tusenvis av Kubernetes programmer og store mengder data uavhengig av hvor i organisasjonen de befinner seg.

Ideen er at Multi-cloud Manager lar drift og utvikling lagene får synlighet av Kubernetes programmer og komponenter på tvers av de forskjellige skyer og klynger via en enkelt kontroll-panelet.

“Med IBM Multicloud Manager, foretak kan ha ett sted å administrere flere klynger på tvers av flere lokale, offentlige og private cloud miljøer, gir konsekvent synlighet, styring og automatisering fra den lokale til den kanten, skrev IBMS Evaristus Mainsah, general manager IBM Cloud Eget Økosystem i en blogg om forholdet.

Distribuert arbeidsbelastninger kan bli presset ut og forvaltes direkte på enheten på en mye større skala på tvers av flere offentlige skyer og lokale steder. Synlighet, garanti og selskapsledelse er gitt med utvidet MCM evner som vil være tilgjengelig på den lette enheten lag, med en forbindelse tilbake til sentral server/gateway, Mainsah er oppgitt.

I tillegg, Cisco er AppDynamicskan være knyttet til å overvåke infrastruktur og business performance, Cisco er oppgitt. Cisco har nylig lagt AppDynamics for Kubernetes, som Cisco sa vil redusere tiden det tar å identifisere og løse ytelsesproblemer over Kubernetes klynger.

Selskapene sa hybrid-cloud arkitektur de ser for seg vil bidra til å redusere kompleksiteten i å sette opp og administrere hybrid-cloud miljøer.

Cisco og IBM er både aggressivt forfølge cloud kunder. Cisco trappet opp sin egen cloud tilstedeværelse i 2018 med alle slags støtte som stammer fra en avtale med Amazon Web Services (AWS) som vil tilby bedriftskunder som en integrert plattform for å hjelpe dem mer bygg, sikker og koble Kubernetes klynger på tvers av private datasentre og AWS skyen.

Cisco og Google i April utvidet deres felles cloud-utvikling, aktiviteter for å hjelpe kundenes mer enkelt kan bygge sikre multicloud og hybrid-programmer overalt fra lokale datasentre til offentlige skyer.

IBM er ventet å lukke sine 34 milliarder dollar Red Hat avtale som det forventer vil gi det en stor tilstedeværelse i omstridd hybrid-cloud arena og øke sin vei til konkurrenter som Google, Amazon og Microsoft blant andre. Gartner sier at markedet vil være verdt $240 milliarder kroner neste år.

Denne historien, “Cisco forbinder med IBM for å forenkle hybrid-cloud distribusjon” ble opprinnelig utgitt av