Andas lätt med 33% rabatt på den Blå Pure 211+ luftrenare

0
6

Luftrenare kan hjälpa dig att andas lätt, men de kan också tömma din plånbok. Idag, dock, du kan få de Blå Pure 211+ luftrenare på Amazon för en låg på $200Remove icke-produkt-länk, minskade med 33 procent, från ett pris på $300.

Denna luftrenare kan hantera rum för upp till 540 kvadratmeter stort och har en tre-stegs filtreringssystem för att hjälpa till att fånga partiklar av olika storlekar. Ett tvättbart pre-filter tar itu med stora partiklar, medan ett aktivt kolfilter tar hand om de minsta och kära. Ju renare kommer att rensa ett rum upp till fem gånger i timmen, och hjälpa till att klara ut lukter och föroreningar, och lägre fläkthastighet hjälpa till att hålla det fint och lugnt.

Denna luftrenare medelvärden 4.4 stjärnor av 5 på Amazon över nästan 500 användare.

[ Dagens deal: Blå Pure 211+ luftrenare på Amazon för $200Remove icke-produkt-länk. ]

Denna berättelse, “Andas lätt med 33% rabatt på den Blå Pure 211+ luftrenare” var ursprungligen publicerad av