Puste lett med denne 33% rabatt på de Blå Ren 211+ air purifier

0
14

Air purifiers kan hjelpe deg å puste lett, men de kan også tømme lommeboken din. I dag, selv om du kan få de Blå Ren 211+ air purifier på Amazon for en lav på $200Remove ikke-product link, ned 33 prosent fra en liste pris på $300.

Dette air purifier som kan håndtere rom opp til 540 kvadratmeter, og har en tre-trinns filtrering system for å fange partikler av et utvalg av størrelser. Et vaskbart pre-filter takler store partikler, mens en pollenfilter tar vare på de minste. Den purifier vil rense et rom opp til fem ganger i timen, hjelpe tømme ut lukter og miljøgifter, og lavere vifte hastigheter bidra til å holde det pent og rolig.

Dette air purifier gjennomsnitt 4.4 stjerner av 5 på Amazon på tvers av nesten 500 brukere.

[ Dagens deal: Blå Ren 211+ air purifier på Amazon for $200Remove ikke-product link. ]

Denne historien, “Puste lett med denne 33% rabatt på de Blå Ren 211+ air purifier” ble opprinnelig utgitt av