GoPro Hero 8 Svart och GoPro Max Action Kameror Lanserades, Har HyperSmooth 2.0, Inbyggd I Berget, och Mer

0
6

Populära action kamera tekokare GoPro har lanserat sin helt nya uppsättning av åtgärder kameror för 2019. Det viktigaste är Hjälten 8 Svart, efterföljaren till Hjälte 7 Svart, som har en ny ramlösa design med inbyggd montering fingrar; möjligheten att lägga till mods, och förbättrad HyperSmooth 2.0 stabilisering för ännu mer vätska bilder. Hjälten 8 Svart kommer att vara tillgängliga från 20 oktober till ett pris av Rs. 36,500. Den här gången, GoPro är inte att lansera en Hjälte 8 Silver eller Hjälte 8 Vit version av kameran, som det gjorde förra året. Mods på Hero-8 kommer att vara tillgänglig för pre-order i December. Dessa inkluderar Ljus Mod för $49.99 (ungefär Rs. 3,540); Visa Mod för $79.99 (ungefär Rs. 5,680), och en Media Mod för $79.99 (ungefär Rs. 5,680).

Den andra kameran är den efterlängtade uppgradering till GoPro Fusion, nu helt enkelt kallas GoPro Max. Som Hjälten 8 Svart, även detta har vikbara montering finders, dubbla linser för 360 video och stillbilder och 360-graders ljud fånga tack vare närvaron av sex mikrofoner. Men snarare än att vara en en-trick pony, som Fusion, GoPro Max kan du också använda ett enda objektiv på en gång, så det kan användas som en traditionell action kamera eller en 360-graders kamera, beroende på vilken aktivitet du gör. GoPro Max kommer att gå till försäljning i slutet av den 24 oktober till ett pris av Rs. 47,000.

Hjälten 8 Svart har en något mer kompakt kropp jämfört med Hjälten 7 Black; en på framsidan mikrofon för att få bättre ljud och en singe lock på höger som inrymmer microSD-kortet, batteriet och USB-Typ-C-port. Kameran kan nu användas för professionell blogga också som Media Mod har en inbyggd shotgun mikrofon och två kalla sko fästen för en sekundär display och LED-fylla-ljus. Det har också en Typ-C-port, HDMI och en för en extern 3,5 mm mikrofon. Visa Mod är en extern 1.9-tums skärm, som kan vikas på fram-eller baksidan. Ljuset Mod är vattentät upp till 10m och hjälper till att lysa upp scenen eller ditt ansikte när vlogging i svagt ljus.

Den stora höjdpunkten är HyperSmooth 2.0, som ger ännu jämnare video jämfört med Hjälten 7 Svart. Det är ett Boost-läge som, grödor ramen lite mer för att ännu mer aggressiv stabilisering. Gränssnittet har gjorts om lite för att underlätta tillgängligheten. Nu kan du enkelt växla mellan olika bildvinklar eller ” Digital Linser som GoPro kallar det, skapa upp till 10 förinställningar för olika typer av verksamhet du vanligtvis fånga; Horisont Utjämning för en filmisk effekt och TimeWarp 2.0 kan du variera hastigheten på hyperlapse video när du behöver det, genom att helt enkelt röra skärmen.

GoPro Max kan användas som en vanlig åtgärd kamera eller en 360-kamera. Det kostar Rs. 47,000

 

Montering fingrar är nu inbyggd, vilket innebär att du inte längre behöver bry sig om plast bur för att fästa Hjälte 8 Svart till GoPro tillbehör. Kameran är vattentät till upp till 10m, kan skjuta 4K-video med upp till 60fps; slow-motion-video med upp till 240fps i 1080p, live streaming, röststyrning och kan känna igen röstkommandona.

GoPro Max är säkerligen den mest intressanta av de två som inte bara är det mindre än den äldre Fusion, det gör att du kan använda den som en vanlig GoPro eller en 360-graders kamera. Max är vattentät upp till 5 m; har inbyggd GPS, kan live stream på upp till 1080p, och kan skjuta upp till 5,6 K upplösning på 360-graders bilder på 30fps. Kameran har också en färgskärm på ena sidan, så att du kan rama in dina bilder. Som Hjälten 8 Black, Max, som också delar många av samma funktioner som den nya TimeWarp och HyperSmooth alternativ.