Logitech Pro X Tangentbord Lanserades, Med Enkel-Tangenten För Att Byta Design

0
3

Logitech har meddelat lanseringen av sin nya Pro X tangentbord, som företaget säger att har byggts för proffsen. Den största höjdpunkten i det här tangentbordet är att det finns möjlighet för lätt byta ut sina nycklar. Användarna kan välja mellan tre olika typer av Logitech G Avancerade Mekaniska Växlar. Dessa växlar kommer att erbjudas i GX Blå Clicky, GX Röda Linjär, eller GX Brun Taktil feedback stilar. Nu, tangentbord med swap nycklar är inte nya, men de tjänar mest till en nischad målgrupp av tangentbordet entusiaster. Men med tillkännagivandet av Pro X tangentbord Logitech vill rikta mainstream publik.

Logitech Pro X är tangentbordet upp för pre-order i USA och dess pris har satts på $149.99 (ungefär Rs. 10,700). Detta tangentbord har en tenkeyless design, som gör det kompakt och ger mer utrymme för rörelse med musen. Dessutom, tangentbordet har också Lightsync RGB, som låter dig markera kritiska nycklar och anpassa belysning och animationer med Logitech G NAV programvara. Dessutom tangentbordet kan anslutas till en dator via ett löstagbart micro-USB-kabel.

Uppenbarligen är den största höjdpunkten i det här tangentbordet måste vara dess förmåga att byta nycklar utan krångel. Den 92-bit Pro X switch kit är också upp för pre-order och har varit prissatta på $49.99 (ungefär Rs. 3,600). Enligt toms Hardware, både tangentbord och växla kit kommer med en plast keycap avdragare som gör det mycket enkelt att byta växlar av tangentbordet. Dessutom, tangentbordet är även kompatibel med Cherry MX-tangenter, vilket innebär att de flesta av tredje part tangenter bör fungera alldeles utmärkt med Pro X tangentbord.

Slutligen, om ett tangentbord med swap växlar är inte din sak, då Logitech har också aviserat en Pro Mekaniska Gaming Tangentbord. Som vi nyss nämnde, på detta tangentbord du kommer inte att kunna byta ut nycklar och som standard, de är endast tillgängliga med clicky växlar. Logitech Pro Mekaniska Gaming Keyboard är också upp för pre-order och priset är satt till $129.99 (ungefär Rs. 9,300).