Logitech Pro X Tastatur Lansert, Med Lett-Tasten For Å Bytte Design

0
4

Logitech har annonsert lanseringen av sin nye Pro X-tastatur, som selskapet sier har vært bygget for proffene. Det største høydepunktet på dette tastaturet er at det har mulighet for enkelt bytte av nøklene. Brukere har et valg mellom tre typer av Logitech G Avanserte Mekaniske Brytere. Disse bryterne vil bli tilbudt i GX Blå falle i staver, GX Røde Lineær, eller GX Brun Taktil tilbakemelding stiler. Nå, tastaturer med swap tastene er ikke nye, men de fleste tjener til en nisje publikum på tastaturet entusiaster. Men med kunngjøringen av den Pro-X tastatur Logitech ønsker å målrette mot mainstream publikum.

Logitech Pro X tastaturet er opp for forhåndsbestilling i USA og prisen er satt til $149.99 (rundt Rs. 10,700). Dette tastaturet har en tenkeyless design, som gjør den kompakt og gir mer rom for musen bevegelse. I tillegg, tastaturet har også Lightsync RGB, som lar deg markere viktige nøkler og tilpasse lys og animasjoner med Logitech G-HUB programvare. Videre tastaturet kan kobles til en datamaskin via en avtakbar micro-USB-kabel.

Tydeligvis er det største høydepunktet på dette tastaturet har til å være dens evne til å bytte nøkler uten en problemfri. 92-stykke Pro X-bryteren kit er også opp for pre-order og har blitt priset til $49.99 (rundt Rs. 3,600). Som per og Tom ‘ s Hardware, både tastaturet og bytte kit kommer med en plast tast verktøy som gjør det meget enkelt å bytte brytere på tastaturet. I tillegg, tastaturet er også kompatibel med standard Cherry MX-tastene, noe som betyr at de fleste av tredjeparts-tastene skal fungere helt fint med Pro-X tastaturet.

Til slutt, hvis et tastatur med swap brytere ikke er din ting, så Logitech har også annonsert en Pro Mechanical Gaming Keyboard. Som vi nettopp nevnte, på dette tastaturet kan du ikke være i stand til å bytte ut nøklene, og som standard, de er bare tilgjengelig med falle i staver brytere. Logitech Pro Mechanical Gaming Keyboard er også opp for pre-order, og prisen er satt til $129.99 (rundt Rs. 9,300).