Paytm Maha Cashback Carnival att Erbjuda Redmi Telefoner på Rs. 99, Budget-Telefoner på Nytt. 1 För en Begränsad Tid

0
7

Gå med i Diwali festligheterna, Paytm är värd sin Maha Cashback Carnival erbjuder för närvarande djupt cashbacks och rabatter. Denna försäljning period började den 29 September och kommer att gå på till den 6 oktober. Nu, i en ny utveckling, företaget har också meddelat sitt ‘Cracker Erbjudanden” vari Redmi telefoner kan köpas för så lågt som Rs. 99 och budget telefoner kommer att vara upp i luften för så lågt som Re. 1. Företaget säger att de Knäckt Erbjudanden kommer att gå live den 2 oktober vill säga, i morgon, och gå till den 6 oktober.

Dessa ‘Cracker Erbjudanden” kommer att gå live från 6 pm IST till 8 pm IST för varje dag från och med imorgon till och med 6 oktober. Priset kommer att sänkas till de ovan nämnda och kära via cashback. Detta innebär att användarna kommer att få betala det ursprungliga priset av telefonen, och Paytm kommer då att överföra skillnaden i deras Paytm konto via cashback. Som nämnts, genom denna affär, Redmi telefoner kommer i praktiken att vara prissatta så lågt som Rs. 99 och budget telefoner kommer att gå ner ytterligare till Rupee. 1. Paytm har inte närmare vilka Redmi telefoner eller budget-telefoner kommer att vara upptagna med dessa tunga cashbacks, och vi förväntar företaget att avslöja dem vid 6pm IST varje dag under rea-perioden.

Paytm säger att bank erbjuder även att vara tillämplig på dessa smartphone köp om vagnen värde är över Rs. 5,000. HDFC erbjuder 10 procent omedelbar rabatt på sitt bankkort och kreditkort, och även om EMI transaktioner.

Den Paytm Maha Cashback försäljning är att erbjuda rabatter på mobiltelefoner från Apple, Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi, och mer. Företaget säger att den ger upp till Rs. 10,000 cashback och upp till Rs. 17,000 utbyte fördelar på sin smartphone inköp. För att kolla in alla mobila erbjudanden, chef för Paytm Mall särskild sida.

Upplysningar: Paytm: s moderbolag One97 är en av investerarna i Prylar 360.

Affiliate-länkar som kan genereras automatiskt – se vår etik uttalande för mer information.