Redmi 8 Gjengi Lekket, Spesifikasjoner Hevdet å Inkludere Snapdragon-SoC 439

0
6

Redmi 8 gjengi et utstillingsvindu sin foran ryggen og sidene har dukket opp på nettet. Lekket gjengi tyder på at Xiaomi ville beholde noen gode ting fra den nylig lansert Redmi 8A, inkludert en USB Type-C-port og en ny skjerm med en vanndråper-stil hakk design. Noen spesifikasjoner av Redmi 8 har blitt lekket i tillegg til å gjengi. Telefonen er hevdet å ha en octa-core Qualcomm Snapdragon 439 SoC og fire nye farge valg. Tidligere utbygginger har antydet at Redmi 8 ville ha opp til 8 gb RAM.

Xiaomi-fokusert tipster Sudhanshu Ambhore har lekket rendringen av Redmi 8 gjennom sin Twitter-konto. Rendringen viser den nye Redmi telefon med vanndråper-stil vise hakk. På baksiden er det en kapsel-formet kamera oppsett med to sensorer. Baksiden av telefonen ser også ut til å ha en tradisjonell fingeravtrykk-sensor og Redmi merkevarebygging.

Redmi 8 lekket gjengi viser sin design fra alle kanter
Photo Credit: Twitter/ Sudhanshu Ambhore

 

Bunnen av smarttelefon, sett i gjengi, har en enkelt høyttaler grille sammen med en 3,5 mm hodetelefonkontakt, primær mikrofon, og en USB Type-C-port. Telefonen ser også ut til å ha en svak kameraet bump. Lik Redmi 8A, det er en hake foran med et Redmi logo.

Redmi 8 spesifikasjoner (rykter)

På spesifikasjoner foran, tipster hevder at Redmi 8 vil kjøre Android 9 Pai med MIUI 10.0.1.3 på toppen og kommer i fire forskjellige farge valg, nemlig Aske, Blå, Grønn og Rød. Håndsettet er også hevdet å ha en plast kroppen og Qualcomm Snapdragon 439 SoC, som er det både den Redmi 8A og Redmi 7A.

Xiaomi har ikke avdekket noen detaljer rundt Redmi 8. Likevel, Xiaomi India chief Manu Kumar Jain gjorde erte den nye modellen under lanseringen live stream av Redmi 8A forrige uke. Telefonen også angivelig dukket på TENAA og Thailand er NBTC sertifisering områder i den siste tiden til hint på sin forestående lanseringen.