Redmi 8 Göra Läckt ut, Specifikationer Hävdade att Inkludera Snapdragon-SoC 439

0
5

Redmi 8 rendera och visa upp sin framsida baksida och sidorna har dykt upp på nätet. Läckt göra tyder på att Xiaomi skulle behålla en del bra saker från den nyligen lanserade Redmi 8A, inklusive en USB-Typ-C-port och en ny skärm med en waterdrop-stil notch design. Några specifikationer för Redmi 8 har läckt ut förutom att göra. Telefonen sägs ha en octa-core Qualcomm Snapdragon 439 SoC och fyra nya färger. Tidigare utveckling har föreslagit att Redmi 8 skulle ha upp till 8 gb RAM-minne.

Xiaomi-inriktade tipsaren Sudhanshu Ambhore har läckt göra av Redmi 8 genom hans Twitter-konto. Den gör visar den nya Redmi telefon med waterdrop-style-displayen notch. På baksidan finns en kapsel-formade camera setup med två sensorer. Baksidan av telefonen verkar också ha en traditionell fingeravtrycksläsare och Redmi branding.

Redmi 8 läckt göra visar upp sin design från alla sidor
Foto: Twitter/ Sudhanshu Ambhore

 

Den nedre delen av smartphone, som kan ses i de göra, har en enda högtalare galler tillsammans med ett 3.5 mm hörlursuttag, primära mikrofon och en USB Typ-C-port. Telefonen verkar också ha en liten kamera bump. Liknande Redmi 8A, det är en haka på framsidan med en Redmi logotyp.

Redmi 8 specifikationer (ryktas)

På specifikationer front, tipsaren hävdar att Redmi 8 kommer att köra Android 9 Paj med MIUI 10.0.1.3 på toppen och kommer i fyra olika färger, nämligen Aska, Blå, Grön och Röd. Handenheten är hävdade också att ha en plast och Qualcomm Snapdragon 439 SoC, som finns på både Redmi 8A och Redmi 7A.

Xiaomi har inte avslöjat några detaljer runt Redmi 8. Ändå, Xiaomi Indien chief Manu Kumar Jain gjorde retas den nya modellen under lanseringen live stream av Redmi 8A förra veckan. Telefonen också förmodligen dykt upp på TENAA och Thailands NBTC certifiering platser i den senaste tiden att antyda dess nära förestående lansering.