Zynga ‘ s Ord Med Vänner: Hacker Påstås ha Stjäl Data på 218 Miljoner Spelare

0
4

Om du spela det populära online-spel som heter Ord Med Vänner, bör du kanske ändra ditt lösenord just nu. En produktiv hackare som går under namnet “gnosticplayers’ anspråk på att ha stulit personlig information på 218 miljoner användare av appen. Appen är byggd av Zynga, ett företag känt för ett gäng populära interaktiva spel, inklusive FarmVille, Rita Något, och OMGPOP’. Hackare hävdar alla som hämtade Ord med Vänner på både Android och iOS innan den 2 September har drabbats av ett dataintrång.

Tidigare förra månaden, Zynga hade avslöjat att en del personlig information om sina användare kan ha visats genom “utanför hackare”. Dock företaget inte avslöja den exakta omfattningen av den skada eller antalet spelare som deltog.

Hacker News hävdar att hackaren har bekräftat att de publikation om dataintrång. Tidigare samma hacker har varit ansluten med två massiva data soptippar där 747 miljoner stulna konton inom 24 större webbplatser och i mobila appar.

Den stulna personuppgifter från Zynga Ord Med Vänner appen innehåller användarens namn, login Id, e-post, lösenord, telefonnummer, Facebook-Id och användar-Id på Zynga. Brott verkar ha påverkat spelarna på både Android-och iOS-plattformar.

Zynga har över 1 miljard användare över hela sitt populära online-spel som FarmVille, Mafia Wars, Café World, och mer. Företaget har idag ett börsvärde på över 5 miljarder dollar.

Det är fortfarande oklart hur hackaren lyckades få tillgång till app data. Hacker ‘gnosticplayers” var tidigare kopplad till massiva dataintrång märkta som en “souvenir” tidigare i 2019 som deltar personuppgifter för mer än en miljard användare över populära online-tjänster.

De av er som har ett Zynga konto och använda den för att spela något av bolagets spel, det rekommenderas att du ändrar ditt lösenord så snart som möjligt.