Zynga ‘ s Ord Med Venner: Hacker Angivelig Stjeler Data på 218 Millioner Spillere

0
6

Hvis du spiller det populære online spillet kalt Ord Med Venner, bør du endre passordet ditt akkurat nå. En profilert hacker som går under navnet “gnosticplayers’ hevder å ha stjålet personopplysninger på 218 millioner brukere av appen. Appen er bygget av Zynga, et selskap som er kjent for en haug av populære interaktive spill som FarmVille, Tegne Noe, og OMGPOP. Hacker krav alle som har lastet ned Word med Venner på både Android og iOS før September 2 er påvirket av data brudd.

Tidligere i forrige måned, Zynga hadde avslørt at noen personlig informasjon om sine brukere, kan ha blitt brukt av “utenfor hackere’. Men selskapet ikke avsløre det eksakte omfanget av skade eller antall spillere som er involvert.

Hacker News hevder at hacker bekreftet til publikasjon om datainnbrudd. Tidligere, den samme hacker har vært koblet med to massive data dumper involverer 747 millioner kroner stjålet kontoer over 24 store nettsider og mobile applikasjoner.

Stjålet personlig informasjon fra Zynga ‘ s Ord Med Venner app inkluderer brukerens navn, login Id, e-post, passord, telefonnumre, Facebook-Id og bruker-Id-er på Zynga. Misligholdet synes å ha påvirket spillere på både Android og iOS-plattformene.

Zynga skryte av over 1 milliard brukere på tvers av alle sine populære online-spill som FarmVille, Mafia Wars, Cafe Verden, og mer. Selskapet har i dag en markedsverdi på over $5 milliarder.

Det er fortsatt uklart hvordan hacker klarte å få tilgang til app-data. Hacker ‘gnosticplayers’ var tidligere knyttet til massive data brudd merket som “samlinger’ tidligere i 2019 som er involvert personlige data av mer enn en milliard brukere over populære online-tjenester.

De av dere som har en Zynga-konto og bruke den til å spille noen av selskapets spill, anbefales det at du endrer passordet for å logge inn så snart som mulig.