Amazon Partner BookMyShow att Sälja biobiljetter i Indien: Allt Du Behöver Veta

0
6

Amazon Indien användare kan nu boka biobiljetter via e-handlare app. E-handel jätte samarbetar med BookMyShow att kunna erbjuda denna nya service till sina båda Främsta såväl som icke-Prime medlemmar. Det är en ny “biobiljetter” kategori i Butik Genom Kategorin ” avsnitt av app, och inne i Amazon Betal-fliken. Denna nya tjänst som inte bara gör det möjligt för användare att köpa biobiljetter, men erbjuder även annat innehåll från BookMyShow, inklusive recensioner och betyg. Amazon Indien redan erbjuder möjligheten att boka flyg biljetter, betala räkningen, utföra mobil laddar, och nu har det forayed i underhållning segment.

Denna tjänst är för närvarande tillgänglig på app eller mobila webbplats, och desktop-användare kommer inte att kunna se filmen biljetter alternativ som nu. Den nya “biobiljetter” kategori kan hittas i Butik genom Kategorin” avsnitt eller i Amazonas Betala fliken (bredvid Flyg avsnitt). Klicka på alternativet kommer du till en annan sida som kommer att be dig att välja din region, dina exakta zon, och din favorit film. Efter att du kan välja den film theatre, tiden för att visa att du föredrar, och de priser per plats. Du kan sedan välja de platser på ett liknande sätt som du gör på BookMyShow, och sedan gå till betalning sidan, där du kan betala med Amazon Betala, eller andra digitala metoder.

Betalningsalternativ inkluderar Amazon Betala balans, Amazon Betala ICICI Kreditkort, Amazon Betala UPI eller andra digitala betalningsmetoder. Inom ICICI Amazon Betala med kreditkort kunder kommer att tjäna 2 procent cashback som en månatlig rapport belöningar när de köper biobiljetter på Amazon.i. Som en del av lanseringen erbjuder, Amazon erbjuder 20 procent cashback på upp till Rs. 200 på film med biljettbokning. Detta erbjudande gäller en gång per användare, och kommer att sluta idag.

I slutet av bokningen, kommer användaren att kunna ladda ner biljetten för framtida användning och spridning bland vänner.

“Vi är glada att samarbeta med BookMyShow att öppna out-of-home movie entertainment som är en ny kategori på Amazon.på”, säger Mahendra Nerurkar, Direktör, Amazon Betala, i ett uttalande. “Vårt mål är att förenkla livet för våra kunder på alla möjliga sätt – som de handla, betala räkningar eller söka andra tjänster. Detta samarbete är ytterligare ett steg på denna pågående resa.”