Amazon Partnere BookMyShow å Selge kinobilletter i India: Alt Du Trenger å Vite

0
4

Amazon India-brukere kan nå bestille kinobilletter ved hjelp av e-forhandler app. E-handel giganten har inngått samarbeid med BookMyShow å tilby denne nye tjenesten til både sin beste alder, så vel som ikke-Prime medlemmer. Det er en ny “Film Billetter” – kategorien i “Butikken Etter Kategori” – delen av programmet, og inne i Amazonas Betale kategorien. Denne nye tjenesten, ikke bare tillater brukere å kjøpe kinobilletter, men tilbyr også annet innhold fra BookMyShow, inkludert vurderinger og rangeringer. Amazon India allerede har evnen til å bestille flybilletter, betale regningen, utføre mobil lader, og nå har forayed i det underholdning segmentet også.

Denne tjenesten er for øyeblikket tilgjengelig på app eller mobilside, og desktop-brukere vil ikke være i stand til å se filmen billetter valg som nå. Den nye “kinobilletter’ – kategorien kan bli funnet i Butikk etter Kategori’ – delen eller i Amazonas Betale kategorien (ved siden av Flyreiser avsnitt). Ved å klikke på alternativet tar deg til en annen side som vil be deg om å velge ditt område, nøyaktig sone, og din foretrukne filmen. Etter det kan du velge film, teater, er det tid for å vise at du foretrekker, og priser per sete. Du kan deretter velge seter på en lignende måte som du gjør på BookMyShow, og deretter kommer til betaling side, der du kan betale med Amazon Betale, eller andre digitale metoder.

Betalingsmåter inkluderer Amazon Betale balanse, Amazon Betale ICICI Kredittkort, Amazon Betale UPI eller andre digitale betalingsmåter. I ICICI Amazon Betale kredittkort kundene vil tjene på 2 prosent cashback som månedlig uttalelse belønninger når de kjøper kinobilletter på Amazon.i. Som en del av lanseringen tilbud, Amazon tilbyr 20 prosent cashback opp til Rs. 200 på film billett bestillinger. Dette tilbudet er gyldig en gang per bruker, og avsluttes i dag.

På slutten av reservasjonen, vil brukeren være i stand til å laste ned billetten for fremtidig bruk og sirkulasjon blant venner.

“Vi er glade for å samarbeide med BookMyShow å åpne out-of-home-film underholdning som en ny kategori på Amazon.i,” sa Mahendra Nerurkar, Direktør, Amazon Betale, i en uttalelse. “Vårt mål er å forenkle livet til våre kunder i alle mulige måte – som de handle, betale regninger eller søke andre tjenester. Dette samarbeidet er enda et skritt på denne pågående reise.”