Huawei P Smart (2020), Nova 6, MatePad Pro Gör Ytan Online

0
6

Huawei P Smart (2020), Huawei Nova 6, och Huawei MatePad Pro har dykt upp på nätet i påstådda gör. Huawei P Smart (2020) sågs på TENAA tidigare och Nova 6 var också läckt ut på nätet sporting dubbla främre kameror. Alla tre kommande produkter från Huawei har ingen lanseringsdatum just nu, men de borde bli officiell under de kommande månaderna. Huawei P Smart 2020 har en trippel bakre kamera inställningar medan Huawei Nova 6 har två hål punch displayen.

Android Rubriker publicerad den påstådda gör av alla tre enheter – Huawei P Smart (2020), Huawei Nova 6, och Huawei MatePad Pro. Börjar med Huawei P Smart (2020), den läckte gör tyder på en trippel bakre kamera inställningar anpassas vertikalt, en waterdrop-stil notch up front, en liten hakan längst ned i displayen, och lutning baksidan slutar i Grönt och Vitt. Det finns ingen bakre fingerprint sensor i sikte, vilket tyder på en tv. Volymen rockers och power-knappen ses som bor på den högra kanten.

Enligt en TENAA läcka tidigare, Huawei P Smart (2020) är tippade att idrott en 6,3-tums full-HD+ display, en 2,2 GHz octa-core-processor, upp till 8 gb RAM, upp till 128 gb lagringsutrymme, Android 9 Paj, och en för 3 900 mAh batteri. Som för kameror, telefonen kommer utrustad med en 48-megapixel primära kameran, som biträds av 8-megapixel gymnasie-och 2-megapixel högre snappers, medan en 16-megapixel kamera kommer att vara närvarande på framsidan.

Huawei Nova 6 göra läcka
Foto: Android Rubriker

Kommer till Huawei Nova 6 läckt göra upprepar att telefonen kommer att sport en dual hål punch displayen. Det finns också en liten hakan ses längst ner på displayen och baksidan av telefonen har inte läckt ut i dessa färska gör. Dock, en tidigare läcka tyder på en trippel bakre kamera inställningar, en gradient bakre yta, och ingen bakre fingeravtrycksläsare. Telefonen var också upptäckt i 3C-databas, där en 40W snabbladdare var noterade att fartyget vid sidan av. Huawei Nova 6 redovisas att komma med 5G stöd, och starta någon gång i December.

Huawei MatePad Pro göra läcka
Foto: Android Rubriker

Huawei är enligt uppgift förbereder sig för att lansera en tablet på marknaden, och det kommer att kallas MatePad Pro. Gör denna tablet har också läckt ut av Android Rubriker. Det gör visa ett hål punch display, med cut-out placerade på den övre högra delen av skärmen. På baksidan, Huawei MatePad Pro är sett till sport en dual camera setup också. Det är sett att komma i fyra olika färger – Orange, Blå. Lila och Vitt. Specifikationer av tabletten är okänd just nu.