Huawei S Smart (2020), Nova 6, MatePad Pro Gjør Overflaten Online

0
6

Huawei S Smart (2020), Huawei Nova 6 og Huawei MatePad Pro har dukket opp på nettet i påståtte gjør. Huawei S Smart (2020) ble oppdaget på TENAA tidligere og Nova 6 var også lekket på nettet sportslige dual foran kameraene. Alle de tre kommende produkter fra Huawei har ingen lanseringsdato akkurat nå, men de bør alle bli offisielt i de kommende månedene. Huawei S Smart 2020 har en trippel bak kamera oppsett mens Huawei Nova 6 har en dual lage hull i skjermen.

Android Overskrifter publisert den påståtte gjengir på alle de tre enheter – Huawei S Smart (2020), Huawei Nova 6 og Huawei MatePad Pro. Starter med Huawei S Smart (2020), lekket gjør foreslå en trippel bak kamera oppsett på linje vertikalt, en vanndråper-stil hakk opp foran, en liten hake ved bunnen av skjermen, og gradient baksiden ferdig i Grønt og Hvitt. Det er ingen bak fingeravtrykk-sensor i sikte, noe som tyder på en tv med en. Volumet rockere og power-knappen er sett bosatt på høyre kant.

Som per en TENAA lekkasje tidligere, Huawei S Smart (2020) er tippet å sporten er en 6.3-tommer full-HD+ – skjerm, en 2,2 GHz octa-core-prosessor, opptil 8 gb RAM, opptil 128 gb lagring, Android 9 Kaken, og en 3,900 mAh batteri. Som for kameraer, vil telefonen er utstyrt med et 48-megapiksel primære kamera, assistert av 8-megapiksel sekundær-og 2-megapiksel høyere snappers, mens en 16-megapiksel kamera vil være til stede på forsiden.

Huawei Nova 6 gjengi lekkasje
Photo Credit: Android Overskrifter

Kommer til Huawei Nova 6, lekket gjengi gjentar at telefonen vil idretten en dual lage hull i skjermen. Det er også en liten hake sett på bunnen av skjermen og baksiden av telefonen har ikke blitt lekket i disse ferske gjør. Imidlertid, en tidligere lekkasje foreslår en trippel bak kamera setup, en gradient bak finish, og ingen bak fingeravtrykk-sensor. Telefonen ble også oppdaget i 3C database, hvor en 40W rask lader ble oppført i skipet sammen. Huawei Nova 6 er rapportert å komme med 5G-støtte, og starte en gang i desember.

Huawei MatePad Pro gjengi lekkasje
Photo Credit: Android Overskrifter

Huawei er angivelig ruste seg for å lansere en ny tablett i markedet, og det vil bli kalt MatePad Pro. Gjengir på dette nettbrettet har også blitt lekket av Android Overskrifter. Den gjengir viser en lage hull i skjermen, med cut-out plassert øverst til høyre på skjermen. På baksiden, Huawei MatePad Pro er sett til sport en dual camera setup så vel. Det er sett kommer i fire farger – Oransje, Blå. Lilla og Hvit. Spesifikasjoner av tabletten er ukjent på det tidspunktet.