Mi Not 10 Lansera den 6 November, Penta Camera Setup Detaljerad

0
4

Mi Not 10 är inställd på att lansera den 6 November, Xiaomi har meddelat genom sina sociala media kanaler. Det Kinesiska företaget har sagt Mi Not 10 lanseringen kommer att äga rum i Madrid, Spanien. I den senaste teasers, Xiaomi framhöll att Mi Not 10 kommer att debutera med en 108-megapixel primära kameran. Telefonen är mycket troligt att den globala variant av Mi CC9 Pro som är lansering i Kina den 5 November. Mi Not familj har inte fått en uppdatering sedan lanseringen av Mi Not 3 tillbaka i September 2017. Mi Not 3 inleddes med en octa-core Qualcomm Snapdragon 660 SoC och dubbla bakre kameror.

Xiaomi via sitt officiella Twitter-konto på söndagen meddelade att Mi Not 10 lanseringen kommer att hållas klockan 11:30 CEST (3pm IST:) på onsdag, den 6 November i Madrid, Spanien. Förra veckan, en teaser postat av Xiaomi Polen konto på Facebook antytt den 14 November lanseringen av Mi Not 10. Det kan särskilt i samband med lokala debut i Polen region — med tanke på den senaste utvecklingen.

Välkommen till den nya eran av smartphone-kameror!

Gå med i vårt evenemang för att avslöja världens första 108MP Penta kamera.

Live stream tillgänglig, stay tuned!#DareToDiscover med #MiNote10 pic.twitter.com/BiUXHH4Xdp

— Xiaomi #First108MPPentaCam (@Xiaomi) 3 November, 2019

 

Mi Not 10 kamerans funktioner

Mi Not 10 kommer idrotten 108-megapixel primära kamerasensorn, om vi anser att den senaste teaser. Sensorn kommer att omfatta 10x hybrid zoom och upp till 50x digital zoom, Xiaomi retad genom sitt Twitter-konto. Ytterligare, Mi Not 10 camera setup har varit närmare i en ny teaser som visar förekomsten av penta bakre kameror, varav 108-megapixels primary-sensor med 12 megapixel sekundära sensor för porträtt, och en 5-megapixel högre sensor för att aktivera upp till 50x zoom.

Är 10x hybrid zoom nog för dig????? #DareToDiscover med #MiNote10 pic.twitter.com/GRVVgYdORX

— Xiaomi #First108MPPentaCam (@Xiaomi) 1 November, 2019

 

Teaser belyser också att kameran inställning av Mi Not 10 kommer att innehålla ett 20-megapixel sensor med en ultra-vidvinkel-objektiv och en 2-megapixel sensor stöd för makrofotografering. Allt detta matchar kameran inställning av Mi CC9 Pro som är lansering i Kina på tisdag, den 5 November.

Mi Not 10 specifikationer (förväntad)

Mi Not 10 tros vara den globala variant av Mi CC9 Pro. Det är därför ganska förmodad att båda telefonerna kommer att bära identiska specifikationer.

Xiaomi genom sina Weibo sida förra veckan bekräftade att Mi CC9 Pro kommer att debutera med en 32-megapixel selfie kamera som kommer att stödja 12 särskilda filter för att förbättra din self-portrait skott. Smartphone skulle också inkluderar optisk bildstabilisering (OIS) stöd. Xiaomi har också avslöjat närvaron av Snapdragon 730G SoC och 5,260 mAh-batteri i telefonen.

En nyligen upptäckt TENAA notering föreslog att Mi CC9 Pro skulle komma med 6 GB, 8 GB, och 12GB RAM val och 64GB, 128GB och 256GB ombord lagring varianter. Smartphone dykt upp på TENAA skulle också ha en 6.47-tums full-HD+ (1080 x 2340 pixlar) OLED-skärm.

Förra månaden, påstådda certifieringar av Mi Not 10 och Mi Not 10 Pro dykt upp på den Nationella radio-och Telekommunikation Kommissionen (NBTC) och Östra Ekonomiska Korridoren (EEG) webbplatser. Xiaomi, men har hittills retad förekomsten av Mi Not 10 — med inte ett ord på Mi Not 10 Pro.