Mi TV 5 att Komma Med Fyra-Enhet Högtalare, Förbättrad Design

0
5

Xiaomi utbud av tv-apparater har sett en viss framgång i bolagets två viktiga marknaderna i Kina och Indien, med den nuvarande Mi TV 4-serien säljer i stora antal i de två länderna. Företaget är redo att avslöja sina Mi TV 5-serien, nästa generation varierar från företaget, den 5 November i Xiaomi hem marknaden i Kina. Inför lanseringen har företaget tagit till Kinesiska sociala nätverk Weibo att avslöja några detaljer av tv-serien.

Enligt ett inlägg på Weibo från företagets officiella Mi TV-kontot, den nya TV-serien väntas komma med en fyra-enhet högtalare. Inlägget beskriver de inställningar som har en woofer och fullständiga sortiment högtalare i vardera vänster och höger kanaler, lovande bättre bas, finare diskant och ett brett ljudfält. Bortsett från detta är TV sa att stödja olika Dolby-och DTS-ljud-format.

Mer detaljer avslöjades också genom ett andra inlägg som beskriver utformningen av den nya tv-serie. Mi TV 5 sortiment sa att komma med en smalare ram som är 47 procent tunnare än Mi TV 4. Detta ger tv-apparater en bättre skärm-till-själ-förhållandet och hårdare hörn. Metall och tillbaka plattan är smalare, med tjocklek gå så lågt som 5.9 mm.

Företaget har släppt några detaljer om tv-apparater före lanseringen. Men med lanseringen nu är det bara en dag bort, bara den slutliga produkten och dess prissättning verkligen detaljer återstår att se. Serien är som sagt att inleda med Amlogic T972 processor, tillsammans med 4 gb RAM och 64 gb intern lagring – ovanligt högt för tv-segmentet. Bortsett från, HDR10+ och MEMC stöd har också varit tippad.

Företaget nyligen in stora försäljningssiffror i Indien Diwali juletid, hävdar att de har sålt över 500 000 Mi TV-enheter i en tid av 24 dagar i alla kanaler. Mi TV 5-serie är också förväntas starta i Indien vid ett senare datum, den 5 November lansera begränsad till Kina.