Xiaomi Se Ertet til Sport Safir Glass, Avrundede Kanter i Forkant av tirsdag Starter; Live Bilde Overflater på Nettet, Så Vel

0
4

Xiaomi Watch, som kunne få offisielle som Mi Se, har blitt ertet til sport en safir glass beskyttelse med avrundede kanter. Smartwatch av det Kinesiske selskapet også ser ut til å komme med en digital krone som ligner på Apples Se på og har en rustfri utførelse. Sammen med den friske teasers, Xiaomi Watch har blitt oppdaget i en live-bildet dukket opp på Nettet. Det levende bildet viser sin design likheter med Apple-Klokke. Beijing-baserte selskapet er satt til å lansere den smartwatch på et arrangement på tirsdag, 5. November.

I henhold til ny teaser lagt ut på Weibo, Xiaomi Se aka Mi-Klokke vil komme med en ramme i rustfritt stål og inkluderer digital krone. Dette ser ut som ligner på Apples Se.

I en egen teaser, Mi Watch har blitt vist frem med safir glass beskyttelse. Smartwatch er også ertet for å komme med motstand mot riper.

Xiaomi Se teasere vise en digital kronen og avrundet kant-skjerm
Photo Credit: Weibo

 

Xiaomi har i tillegg bekreftet at den nye smartwatch vil støtte kartlegging navigasjon og lar brukerne ringe og styre smart-enheter.

Bortsett fra teasers, et levende bilde av Xiaomi Se har dukket opp på nettet, som er lagt ut på Min Drivere. Smartwatch ser ut til å ha en dynamisk skrivebordsbakgrunn og avrundet kant, firkantet design. Det er også en svart stropp. Vi så flere håndleddsstropp valg i den siste tiden, skjønt.

Xiaomi Se er satt til å lansere i Kina den 5. November. Det vil kjøre MIUI for å Se OS og inkluderer en Qualcomm Snapdragon Slitasje 3100 SoC. Tilkoblingsmuligheter på smartwatch kunne inkluderer Wi-Fi, Bluetooth, GPS og NFC-støtte.