Xiaomi Titta på Retad till Idrott, safirglas, Rundade Kanter Inför tisdag Starta, Leva Bild Ytor Online

0
5

Xiaomi Titta på, som skulle kunna få tjänsteman som Mi Klocka, har varit retad för att idrotten en safir glas skydd med rundade kanter. Det smartwatch av det Kinesiska företaget verkar också för att komma med en digital krona som liknar Apples Titta på och har en design i rostfritt stål. Tillsammans med den friska teasers, Xiaomi Klocka har setts i en levande bild dykt upp på Webben. Den levande bilden visar sin design likheter med Apple Titta på. Peking-baserade företaget är inställd på att starta smartwatch på en händelse på tisdag, den 5 November.

Enligt den nya teaser inlagd på Weibo, Xiaomi Titta aka Mi Klocka kommer med en ram av rostfritt stål och inkluderar den digitala krona. Detta liknar Apple Titta på.

I en separat teaser, Mi Titta på har varit lyfte med safirglas skydd. Det smartwatch är också retad för att komma med reptålighet.

Xiaomi Titta på smakprov visa en digital krona och rundad kant visa
Foto: Weibo

 

Xiaomi har dessutom bekräftat att den nya smartwatch kommer att stödja kartläggning navigering och låt användarna ringa och kontrollera sitt smarta enheter.

Bortsett från de teasers, en levande bild av Xiaomi Titta på, har dykt upp online, som publiceras på Min Förare. Det smartwatch verkar ha en dynamisk bakgrund och rundad kant, square design. Det finns också en svart rem. Vi såg flera handleden stropp alternativ under den senaste tiden, men.

Xiaomi Klocka är inställd att starta i Kina den 5 November. Det kommer att köra MIUI för att Titta på OS och har en Qualcomm Snapdragon Bära 3100 SoC. Anslutningsmöjligheter på smartwatch kunde inkluderar Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC-stöd.