Huawei MatePad Pro Med 10.8-Tommers QHD+ Vis, 7,250 mAh Batteri Lansert; 5G Versjon Forventet i 1. kvartal 2020

0
3

Huawei har offisielt lansert MatePad Pro, sin splitter nye nettbrett deigned for skaperne. Tabletten har blitt lansert i Kina i flere farger, og sammen med forskjellige RAM og lagring av konfigurasjoner. Den MatePad Pro bærer en slående likhet til Apple iPad Pro, med avrundede hjørner og smale rammer. Et av høydepunktet funksjoner er at den støtter trådløs og omvendt trådløs lading, noe som gjør det til det første av sitt slag for en tablett. Mens dagens modeller på kun tilbyr støtte for LTE, Huawei har bekreftet at en 5G-versjonen kommer i Q1 2020.

Huawei MatePad Pro priser, tilgjengelighet

Huawei MatePad Pro er opp for forhåndsbestillinger på Vmall, med en pris som starter på CNY 3,299 (rundt Rs. 33,600) for 6 GB + 128 GB-modellen (Wi-Fi). Andre priser er som følger: CNY 3,999 (rundt Rs. 40,700) 8 GB + 256 GB-modellen (Wi-Fi); CNY 3,799 (rundt Rs. 38,700) for 6 GB + 128 GB-modellen (LTE), og CNY 4,499 (rundt Rs. 45,800) for 8 GB + 256 (LTE).

Huawei har også en rekke tilbehør for å gå med MatePad Pro. Den valgfrie keyboard cover vil koste en ekstra CNY 699 (rundt Rs. 7,100), mens M-Blyant vil koste CNY 499 (rundt Rs. 5,000).

Huawei MatePad Pro spesifikasjoner

Kommer av oversatt Kinesisk tekst fra Huawei produktet side, MatePad Pro måler ca 7.2 mm tykk og veier 460g. Det har en skjermstørrelse på 10,8 tommer diagonalt, med DCI-P3 fargeskala, og en QHD+ (1600×2560) pikslers oppløsning. Det er drevet av en Huawei Kirin 990 SoC som er selskapets flaggskip-prosessor. Nettbrettet støtter utvidbar lagring, men bruker Huawei proprietære NM standard og ikke microSD. Du får også fire Harman Kardon-tunet høyttalere, to på hver side av tabletten, som lover 3D stereo lyd.

Det gir et 13-megapiksel bak kamera sensor, med en f/1.8 blender og fasedetektering autofokus (PDAF). Nettbrettet kan spille inn opp til 4K-oppløsning videoer. I fronten, det er et 8-megapiksel kamera med støtte for opp til 1080p video-opptak. Den MatePad Pro funksjoner i opptaksmoduser som slow-motion, timelapse, motivet og mye mer.

I form av programvare, MatePad Pro kjører på EMUI 10 som har en ny visuell design, split-screen multitasking og støtte for å kontrollere din smartphone Huawei funksjoner gjennom en virtuell vindu i tabletten. Det har også en “datamaskin-modus” der du kan få en desktop-lignende grensesnitt på nettbrettet, lik Samsungs DeX. M-Pencil kan brukes for tegning eller skissering og avgifter når festet på toppen av MatePad Pro, magnetisk. En time ekstra kostnad sies å tilby rundt 10 timer med kontinuerlig bruk.

Det pakker i en 7,250 mAh batteri, med støtte for rask lading opp til 40W. Den MatePad Pro er også i stand til å lade trådløst opp til 15 WATT og kan gjøre omvendt trådløs lading opp til 7.5 W.