Huawei MatePad Pro Med 10,8-Tums QHD+ Visa, 7,250 mAh Batteri Lanserat; 5G Version Väntas i Q1 2020

0
3

Huawei har officiellt lanserat den MatePad Pro, en helt ny tablett behagade för skaparna. Tabletten har lanserats i Kina i flera färger tillsammans med olika RAM-minne och lagring av konfigurationer. Den MatePad Pro bär en slående likhet med Apple iPad Pro, med rundade hörn och den tunna ramar. En av höjdpunkten funktioner är att den stöder trådlös och omvänd trådlös laddning, vilket gör det till den första av sitt slag för en tablet. Medan den nuvarande modeller på endast erbjuda stöd för LTE, Huawei har bekräftat att en 5G version kommer att anlända i Q1 2020.

Huawei MatePad Pro prissättning, tillgänglighet

Huawei MatePad Pro är upp för pre-order på Vmall, med ett utropspris på CNY 3,299 (ungefär Rs. 33,600) för 6GB + 128GB-modellen (Wi-Fi). Andra priser är som följer: CNY 3,999 (ungefär Rs. 40,700) 8GB 256GB-modellen (Wi-Fi); CNY 3,799 (ungefär Rs. 38,700) för 6GB + 128GB-modellen (LTE), och CNY 4,499 (ungefär Rs. 45,800) för 8GB 256GB (LTE).

Huawei kommer också att ha en mängd av tillbehör att gå med MatePad Pro. Som tillval keyboard cover kommer att kosta en extra CNY 699 (ca Rs. 7,100), medan M-Penna kommer att kosta CNY 499 (ca Rs. 5,000).

Huawei MatePad Pro specifikationer

Going av den översatta Kinesiska texten från Huawei: s produkt ” – sidan, MatePad Pro mäter ca 7,2 mm i tjocklek och väger 460g. Det har en skärmstorlek på 10,8 tum diagonalt, med DCI-P3 färgskala och en QHD+ (1600×2560) pixlar. Den drivs av en Huawei Kirin 990 SoC som är företagets flaggskepp-processor. Surfplattan stöder utbyggbart lagringsutrymme, men använder Huaweis egenutvecklade NM standard och inte microSD. Du får också fyra Harman Kardon-högtalare inställda, två på varje sida av tabletten, som lovar 3D-stereo ljud.

Det rymmer en 13-megapixel bakre kamera med sensor, med en f/1.8 bländare och fasdetektering autofokus (PDAF). Tabletten kan spela in upp till 4K-upplösning video. I fronten finns en 8-megapixel kamera med stöd för upp till 1080p videoinspelning. Den MatePad Pro-funktioner fotograferingslägen som i slow-motion, timelapse, spårning av motiv och mycket mer.

I termer av programvara, MatePad Pro körs på EMUI 10 som har en ny visuell design, split-screen multitasking och stöd för att styra din smartphone Huawei ‘ s funktioner genom ett virtuellt fönster i tabletten. Det har också en “dator-läge”, vilket gör att du får en desktop-liknande gränssnitt på surfplattan, likt Samsungs DeX. M-Penna kan användas för att rita eller skissa och avgifter när du klippt till toppen av MatePad Pro, magnetiskt. En timmes laddning sägs att erbjuda runt 10 timmars kontinuerlig användning.

Det packar en 7,250 mAh batteri, med stöd för snabb laddning upp till 40W. Den MatePad Pro är också att kunna ladda trådlöst upp till 15W och kan göra omvända trådlös laddning upp till 7,5 W.