Shrink-wrap din mat! Detta vacuum sealer maskinen är bara $30 i dag

0
4

Vakuum tätningsmedel är perfekt för att spara mat längre, och idag kan du få Aicok Vacuum Sealer för $29.89 ta Bort icke-produkt-länk, ned från ett pris av $46. Det är bara en av många små Aicok vitvaror vid försäljning på Amazon.

[ Vill ha fler bra erbjudanden? Prenumerera på vårt TechConnect nyhetsbrev för mer handplockade erbjudanden från våra redaktörer. ]

Detta vacuum sealer kan hjälpa till att rädda kött och grönsaker för upp till åtta gånger längre. Det kan också bidra till att marinaden kött snabbare med hjälp av det undertryck, och kan hjälpa till med sous vide matlagning. Men denna sealer är inte bara för mat. Du kan även täta vätskor för resor, och skydda viktiga papper. Och en slimmad, kompakt design som gör den lätt att förvara ur vägen tills du behöver den.

Denna sealer blir en stjärnspäckad 4,5 stjärnor över 27 Amazon användarrecensioner. För andra handlar om hem prylar, kolla in den fullständiga sortiment av Aicok s sökverktyg försäljning på Amazon.

[ Dagens deal: Aicok Vacuum Sealer för $29.89 ta Bort icke-produkt-länk. ]

Denna berättelse, “Shrink-wrap din mat! Detta vacuum sealer maskinen är bara $30 i dag” var ursprungligen publicerad av