Shrink wrap-din mat! Dette vakuum sealer maskinen er bare $30 i dag

0
4

Vakuum selfangere er perfekt for lagring av mat lenger, og i dag kan du få Aicok Vakuum Sealer for $29.89 Fjerne ikke-product link, ned fra en liste pris av $46. Det er bare ett av mange små Aicok kjøkkenapparater på salg på Amazon.

[ Vil ha flere gode tilbud? Abonner på vårt TechConnect nyhetsbrev for mer håndplukkede tilbud fra våre redaktører. ]

Dette vakuum sealer kan bidra til å redde kjøtt og grønnsaker for opp til åtte ganger lenger. Det kan også hjelpe marinade kjøtt mer raskt ved hjelp av vakuumet, og kan hjelpe med sous vide koking. Men dette sealer er ikke bare for maten. Du kan også seal væsker for reise, og beskytte viktige papirer. Og en slank, kompakt design som gjør det enkelt å lagre ute av veien til du trenger det.

Dette sealer får en fantastisk 4.5 stjerner over 27 Amazon bruker anmeldelser. For andre gode tilbud på hjem gadgets, sjekk ut hele utvalget av Aicok er apparatet salg på Amazon.

[ Dagens deal: Aicok Vakuum Sealer for $29.89 Fjerne ikke-product link. ]

Denne historien, “Shrink wrap-din mat! Dette vakuum sealer maskinen er bare $30 i dag” ble opprinnelig utgitt av